Shimbi sediul firmei? Te putem ajuta

Mutare Sediu Firma

Atunci cand iti schimbi sediul firmei ai de mutat o multime de obiecte si vrei sa fii sigur ca acestea ajung in siguranta la noua destinatie iar SandelTrans iti vine in ajutor. Printre articolele din inventar se pot numara monitoare, unitati centrale, imprimante si altele care au nevoie de o impachetare speciala astfel incat sa nu fie avariate in timpul transportului.

De asemenea, trebuie sa transporti obiecte de mobilier, cum sunt birourile, scaunele sau rafturile. Indiferent de ce item-uri transporti, trebuie sa stii ca fiecare produs trebuie sa fie impachetat intr-un anume fel astfel incat sa ajunga in noua locatie intact.

Ce trebuie sa stii cand impachetezi obiectele care trebuie sa fie mutate? In primul rand ca orice lucru pe care il transporti este mai mult sau mai putin sensibil. In cazul in care transporti computere, laptopuri sau alte obiecte sensibile, acestea trebuie impachetate cu grija si in mai multe straturi protectoare. Pentru mai multe informatii vezi articolul nostru despre cum sa impachetezi un computer pentru transport.

In cazul in care ai de trensportat obiecte de mobilier, cum ar fi birourile, dulapurile si etajerle, ai grija sa scoti toate dosarele, documentele si acesoriile din rafturi si sertare, acestea trebuie depozitate separat in cutii. Mobilierul astfel golit poate fi asezat in autoturismul de transport si mutat la noul sediu iar documentele depozitate in cutii sigilate vor fi si ele transportate in siguranta fara sa se piarda.

Un lucru important pe care ai putea sa il faci este sa inventariezi fiecare obiect pe care il muti astfel incat odata localizat la noul sediu sa poti face o verificare a tuturor obiectelor in inventar.

De indata ce ai ambalat echipamentele tehnice, ai asezat in cutii documentele si alte acesorii si odata ce ai golit obiectele de mobilier, da-ne un telefon, spune-ne daca ai nevoie de manipulatori de marfa si vom fi la sediul firmei tale. Te vom ajuta sa muti obiectele rapid si sigur in noua locatie a biroului sau a birourilor.

SandelTrans iti vine in ajutor atunci cand ai nevoie sa transporti sau sa muti marfa in Cluj. Cand iti schimbi sediul firmei esti oricum destul de stresat astfel incat echipa noastra iti ia o povara de pe umeri si iti ofera suport si ajutor cand vine vorba de transportul marfii. Lasa-ne pe noi sa ne ocupam de transport in timp ce tu te poti ocupa de logistica si organizare.