Transport Mobila Cluj Napoca

Transport mobila in Cluj

Oferim servicii de transport si mutari mobila in Cluj Napoca, pe plan local si international (Cluj-toata tara si in afara tarii).

Suntem o echipa clujeana specializata in mutari mobila, firme, apartamente si garsoniere, electrocasnice, bagaje – cutii, diverse marfuri, astfel mutarea va deveni o problema rezolvata RAPID – SIGUR – ATENT.

Un serviciu de mutare a mobile sau altor marfuri consta in seriozitate, profesionalism, experienta in domeniu si corectitudine, scopul nostru fiind de a indeplini cerintele clientului si de a oferi siguranta si comfortul asupra serviciului prestat, fara a provoca nici un inconvenient pentru dumneavoastra.

Mutari Mobila in Cluj

Aveti nevoie de transport mobila in Cluj? Vreti sa transportati un aparat de uz casnic, fie sa mutati un birou, sau orice alt bun, nu ezitati sa ne sunati, echipa noastra va asigura un transport eficient.

Pentru servicii de transport, mutari mobila, debarasare, va punem la dispozitie autoutilitare de diferite marimi in functie de cerintele dumneavoastra.

Preturile se stabilesc in functie de kilometri parcursi, locatia cursei (pe plan local-extern-international), si serviciile oferite – incepand de la 40 lei cursa locala.

Servicii:

  •  Transport marfa Cluj – toata tara.
  •  Mutari mobila.
  •  Mutari sedii firma, si diverse materiale.
  •  Servicii de Manipulare cu personal cu experienta.
  •  Servicii de Depozitare / Debarasare.

Va garantam un transport eficient, sigur si rapid!